Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 1 piept de pui maricel
- 100 g unt
- 300 ml lapte
- 200 g smantana
- 200 ml supa
- 4 linguri de faina
- 1 legatura patrunjel verde
- sare si piper
Mod de preparare:
Se taie in bucati puiul, se condimenteaza si se rumeneste putin in unt. Se scot bucatile intr-un vas, iar in untul ramas se caleste faina. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca (nu trebuie arsa,maxim 2-3 minute), se stinge cu supa, apoi laptele cald, dupa care se adauga si smantana, piper si patrunjelul. Se fierbe 10-15 minute, dupa care se adauga bucatile de pui, se mai fierb toate inca 10 minute. Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute!
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice