Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 1 piept de pui maricel
- 100 g unt
- 300 ml lapte
- 200 g smantana
- 200 ml supa
- 4 linguri de faina
- 1 legatura patrunjel verde
- sare si piper
Mod de preparare:
Se taie in bucati puiul, se condimenteaza si se rumeneste putin in unt. Se scot bucatile intr-un vas, iar in untul ramas se caleste faina. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca (nu trebuie arsa,maxim 2-3 minute), se stinge cu supa, apoi laptele cald, dupa care se adauga si smantana, piper si patrunjelul. Se fierbe 10-15 minute, dupa care se adauga bucatile de pui, se mai fierb toate inca 10 minute. Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!