Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1/4 telina
- 1 patrunjel
- 1 pastirnac
- 1 fir de praz
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 2 l apa
- 0,5 l zeama de varza
- 50 g unt
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 150 ml smantana
- 1 lingura bulion
- sare, piper
Mod de preparare:
Legumele se curata, se toaca si se pune la fiert: intai se pun ardeii si morcovii, apoi dupa 5 - 10 minute restul zarzavaturilor. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga rosiile curatate de coaja, taiate rondele, bulionul si zeama de varza. Se topeste untul, se adauga faina si cateva linguri cu ciorba, apoi se adauga la mancare. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga smantana si cu acest amestec se drege ciorba de zarzavat. Se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare