Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

O ciorba cu multe legume, pentru un pranz usor.

Dificultate:redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...
Cum ținem post fără să ne...
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/4 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 pastirnac
  • 1 fir de praz
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2 l apa
  • 0,5 l zeama de varza
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura bulion
  • sare, piper

Mod de preparare:

Legumele se curata, se toaca si se pune la fiert: intai se pun ardeii si morcovii, apoi dupa 5 - 10 minute restul zarzavaturilor. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga rosiile curatate de coaja, taiate rondele, bulionul si zeama de varza. Se topeste untul, se adauga faina si cateva linguri cu ciorba, apoi se adauga la mancare. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga smantana si cu acest amestec se drege ciorba de zarzavat. Se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt.

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri