Dificultate:redusa
Ingrediente:
Saliva, un aliat prețios pentru a avea dinți albi și sănătoși

- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1/4 telina
- 1 patrunjel
- 1 pastirnac
- 1 fir de praz
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 2 l apa
- 0,5 l zeama de varza
- 50 g unt
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 150 ml smantana
- 1 lingura bulion
- sare, piper
Mod de preparare:
Legumele se curata, se toaca si se pune la fiert: intai se pun ardeii si morcovii, apoi dupa 5 - 10 minute restul zarzavaturilor. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga rosiile curatate de coaja, taiate rondele, bulionul si zeama de varza. Se topeste untul, se adauga faina si cateva linguri cu ciorba, apoi se adauga la mancare. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga smantana si cu acest amestec se drege ciorba de zarzavat. Se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt.
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei