Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1/4 telina
- 1 patrunjel
- 1 pastirnac
- 1 fir de praz
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 2 l apa
- 0,5 l zeama de varza
- 50 g unt
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 150 ml smantana
- 1 lingura bulion
- sare, piper
Mod de preparare:
Legumele se curata, se toaca si se pune la fiert: intai se pun ardeii si morcovii, apoi dupa 5 - 10 minute restul zarzavaturilor. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga rosiile curatate de coaja, taiate rondele, bulionul si zeama de varza. Se topeste untul, se adauga faina si cateva linguri cu ciorba, apoi se adauga la mancare. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga smantana si cu acest amestec se drege ciorba de zarzavat. Se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară