Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1/4 telina
- 1 patrunjel
- 1 pastirnac
- 1 fir de praz
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 2 l apa
- 0,5 l zeama de varza
- 50 g unt
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 150 ml smantana
- 1 lingura bulion
- sare, piper
Mod de preparare:
Legumele se curata, se toaca si se pune la fiert: intai se pun ardeii si morcovii, apoi dupa 5 - 10 minute restul zarzavaturilor. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga rosiile curatate de coaja, taiate rondele, bulionul si zeama de varza. Se topeste untul, se adauga faina si cateva linguri cu ciorba, apoi se adauga la mancare. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga smantana si cu acest amestec se drege ciorba de zarzavat. Se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt.
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT