Desi tot am facut retete de paste, va mai prezint inca una, si poate o sa mai urmeze si alta, pentru ca imi plac foarte mult si se fac cat ai clipi, iar de gustoase nu mai zic.

Am facut niste paste cu un sos de smantana in care am pus si putin carnat afumat, o nebunie.
Am pus pastele la fiert, cam jumatate de pachet, apoi am pregatit restul ingredientelor: praz, usturoi, carnati, un borcanel de smantana amestecata cu un ou, sare si piper, si o bucata de Camembert pentru sfarsit.

In timp ce pastele fierbeau, am pus la calit prazul si usturoiul, peste care am pus apoi si feliutele de carnati.
Dupa ce am scurs si clatit pastele, le-am varsat in tigaie peste celelalte ingrediente, iar apoi am aruncat si smantana in mijloc.
Am amestecat bine si am mai lasat maxim un minut, apoi am rupt pe deasupra si bucata de Camembert.
Presarat si putin busuioc uscat la sfarsit...a iesit delicios!

Mai multe retete delicioase puteti regasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri