Am facut niste paste cu un sos de smantana in care am pus si putin carnat afumat, o nebunie.
Am pus pastele la fiert, cam jumatate de pachet, apoi am pregatit restul ingredientelor: praz, usturoi, carnati, un borcanel de smantana amestecata cu un ou, sare si piper, si o bucata de Camembert pentru sfarsit.
In timp ce pastele fierbeau, am pus la calit prazul si usturoiul, peste care am pus apoi si feliutele de carnati.
Dupa ce am scurs si clatit pastele, le-am varsat in tigaie peste celelalte ingrediente, iar apoi am aruncat si smantana in mijloc.
Am amestecat bine si am mai lasat maxim un minut, apoi am rupt pe deasupra si bucata de Camembert.
Presarat si putin busuioc uscat la sfarsit...a iesit delicios!
Mai multe retete delicioase puteti regasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă