Am facut niste paste cu un sos de smantana in care am pus si putin carnat afumat, o nebunie.
Am pus pastele la fiert, cam jumatate de pachet, apoi am pregatit restul ingredientelor: praz, usturoi, carnati, un borcanel de smantana amestecata cu un ou, sare si piper, si o bucata de Camembert pentru sfarsit.
In timp ce pastele fierbeau, am pus la calit prazul si usturoiul, peste care am pus apoi si feliutele de carnati.
Dupa ce am scurs si clatit pastele, le-am varsat in tigaie peste celelalte ingrediente, iar apoi am aruncat si smantana in mijloc.
Am amestecat bine si am mai lasat maxim un minut, apoi am rupt pe deasupra si bucata de Camembert.
Presarat si putin busuioc uscat la sfarsit...a iesit delicios!
Mai multe retete delicioase puteti regasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară