Am facut niste paste cu un sos de smantana in care am pus si putin carnat afumat, o nebunie.
Am pus pastele la fiert, cam jumatate de pachet, apoi am pregatit restul ingredientelor: praz, usturoi, carnati, un borcanel de smantana amestecata cu un ou, sare si piper, si o bucata de Camembert pentru sfarsit.
In timp ce pastele fierbeau, am pus la calit prazul si usturoiul, peste care am pus apoi si feliutele de carnati.
Dupa ce am scurs si clatit pastele, le-am varsat in tigaie peste celelalte ingrediente, iar apoi am aruncat si smantana in mijloc.
Am amestecat bine si am mai lasat maxim un minut, apoi am rupt pe deasupra si bucata de Camembert.
Presarat si putin busuioc uscat la sfarsit...a iesit delicios!
Mai multe retete delicioase puteti regasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei