Ingrediente:
- 1 piept de pui sau 2-3 pulpe dezosate
- sare, boia
- 1/2 praz
- 1 ardei rosu
- 1-2 fire usturoi verde
- o mana de masline verzi
- 200 gr maioneza
- 1 lingura mustar Dijon
- sare, piper
Puiul il tocati cubulete si il caliti rapid intr-o tigaie cu putin ulei. Il condimentati daca doriti cu putina sare si boia. Intre timp tocati legumele si verdeturile si le amestecati intr-un vas incapator. Pregatiti sosul, amestecand maioneza cu mustarul. Amestecati carnea in salata, apoi adaugati sosul si amestecati bine sa se acopere bine toate ingredientele.
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...

Mai multe retete gustoase puteti regasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Cum te pregătești pentru tranziția către primăvară în materie de...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră