Ingrediente:
- 1 piept de pui sau 2-3 pulpe dezosate
- sare, boia
- 1/2 praz
- 1 ardei rosu
- 1-2 fire usturoi verde
- o mana de masline verzi
- 200 gr maioneza
- 1 lingura mustar Dijon
- sare, piper
Puiul il tocati cubulete si il caliti rapid intr-o tigaie cu putin ulei. Il condimentati daca doriti cu putina sare si boia. Intre timp tocati legumele si verdeturile si le amestecati intr-un vas incapator. Pregatiti sosul, amestecand maioneza cu mustarul. Amestecati carnea in salata, apoi adaugati sosul si amestecati bine sa se acopere bine toate ingredientele.
Mai multe retete gustoase puteti regasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!