Ingrediente:
- 1 piept de pui sau 2-3 pulpe dezosate
- sare, boia
- 1/2 praz
- 1 ardei rosu
- 1-2 fire usturoi verde
- o mana de masline verzi
- 200 gr maioneza
- 1 lingura mustar Dijon
- sare, piper
Puiul il tocati cubulete si il caliti rapid intr-o tigaie cu putin ulei. Il condimentati daca doriti cu putina sare si boia. Intre timp tocati legumele si verdeturile si le amestecati intr-un vas incapator. Pregatiti sosul, amestecand maioneza cu mustarul. Amestecati carnea in salata, apoi adaugati sosul si amestecati bine sa se acopere bine toate ingredientele.
Mai multe retete gustoase puteti regasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT