Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2 rosii (suc de rosii)
- untura de porc sau ulei
- 1/2 capatana usturoi
- sare, piper, patrunjel verde tocat
Mod de preparare :
Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Se poate
prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci congelate. Ceapa se pune la rumenit in ulei. Se adauga ciupercile taiate si sare si se lasa sa fiarba tocanita de ciuperci la foc mic, partial acoperita, sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile curatate de coaja. Se mai lasa 10 minute, se adauga sare si piper, usturoiul taiat marunt si patrunjel tocat.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!