Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2 rosii (suc de rosii)
- untura de porc sau ulei
- 1/2 capatana usturoi
- sare, piper, patrunjel verde tocat
Mod de preparare :
Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Se poate
prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci congelate. Ceapa se pune la rumenit in ulei. Se adauga ciupercile taiate si sare si se lasa sa fiarba tocanita de ciuperci la foc mic, partial acoperita, sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile curatate de coaja. Se mai lasa 10 minute, se adauga sare si piper, usturoiul taiat marunt si patrunjel tocat.
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei