Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2 rosii (suc de rosii)
- untura de porc sau ulei
- 1/2 capatana usturoi
- sare, piper, patrunjel verde tocat
Mod de preparare :
Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Se poate
prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci congelate. Ceapa se pune la rumenit in ulei. Se adauga ciupercile taiate si sare si se lasa sa fiarba tocanita de ciuperci la foc mic, partial acoperita, sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile curatate de coaja. Se mai lasa 10 minute, se adauga sare si piper, usturoiul taiat marunt si patrunjel tocat.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă