Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2 rosii (suc de rosii)
- untura de porc sau ulei
- 1/2 capatana usturoi
- sare, piper, patrunjel verde tocat
Mod de preparare :
Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Se poate
prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci congelate. Ceapa se pune la rumenit in ulei. Se adauga ciupercile taiate si sare si se lasa sa fiarba tocanita de ciuperci la foc mic, partial acoperita, sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile curatate de coaja. Se mai lasa 10 minute, se adauga sare si piper, usturoiul taiat marunt si patrunjel tocat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară