IN ACEST ARTICOL:
O mancarica sanatoasa cu ciuperci

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii (suc de rosii)
  • untura de porc sau ulei
  • 1/2 capatana usturoi
  • sare, piper, patrunjel verde tocat

Mod de preparare :

Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Se poate
prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci congelate. Ceapa se pune la rumenit in ulei. Se adauga ciupercile taiate si sare si se lasa sa fiarba tocanita de ciuperci la foc mic, partial acoperita, sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile curatate de coaja. Se mai lasa 10 minute, se adauga sare si piper, usturoiul taiat marunt si patrunjel tocat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri