Dificultate: redusa
Ingrediente:
10 sfaturi pentru un zâmbet strălucitor si alb

- 300 g gris
- 5 mere mari
- 600 ml lapte
- 8 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingurita coaja de lamaie rasa
- 1 lingurita scortisoara
- 50 g unt
- nuca pisata
Mod de preparare:
Curatati merele de coaja si dati-le pe razatoarea mare, dupa care le stoarceti de zeama si le amestecati cu 4 linguri de zahar, scortisoara si zaharul vanilat. Fierbeti laptele, adaugati coaja de lamaie si zaharul. Dupa ce zaharul s-a topit, puneti grisul si amestecati bine. Cand s-a ingrosat, puneti jumatate din cantitate intr-un vas uns cu unt, asezati merele rase, dupa care acoperiti cu grisul ramas. Puneti vasul la cuptor pentru 20 minute. Deasupra se presara nuca macinata. Se poate servi cald sau rece.
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?