Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g gris
- 5 mere mari
- 600 ml lapte
- 8 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingurita coaja de lamaie rasa
- 1 lingurita scortisoara
- 50 g unt
- nuca pisata
Mod de preparare:
Curatati merele de coaja si dati-le pe razatoarea mare, dupa care le stoarceti de zeama si le amestecati cu 4 linguri de zahar, scortisoara si zaharul vanilat. Fierbeti laptele, adaugati coaja de lamaie si zaharul. Dupa ce zaharul s-a topit, puneti grisul si amestecati bine. Cand s-a ingrosat, puneti jumatate din cantitate intr-un vas uns cu unt, asezati merele rase, dupa care acoperiti cu grisul ramas. Puneti vasul la cuptor pentru 20 minute. Deasupra se presara nuca macinata. Se poate servi cald sau rece.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?