Ficatei pane

Ficateii pane sunt usor de preparat si foarte gustosi.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci
8 preparate culinare...
  • 500 g ficatei de pasare
  • 3 - 4 oua
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • pesmet

Mod de preparare:

Ficateii se spala si se curata de pielite. Se dau apoi prin pesmet si ouale batute cu sare si piper. Se pune o tigaie cu ulei pe foc. Ficateii se aranjeaza apoi in tigaie, in uleiul incins. Acoperim tigaia cu un capac intrucat ficateii stropesc in timpul prajirii. Dupa 3 - 5 minute se intorc ficateii pe partea cealalta si se mai lasa pe foc aproximativ 3 - 5 minute. Sunt gata cand amestecul de ou este inchegat pe toate partile si are culoarea aurie.

Citeste si:
Meniul sănătos de Crăciun: 5 rețete reinventate, dar la fel de...
Meniul sănătos de Crăciun: 5...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri