Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficatei de pasare
- 3 - 4 oua
- sare, piper
- ulei pentru prajit
- pesmet
Mod de preparare:
Ficateii se spala si se curata de pielite. Se dau apoi prin pesmet si ouale batute cu sare si piper. Se pune o tigaie cu ulei pe foc. Ficateii se aranjeaza apoi in tigaie, in uleiul incins. Acoperim tigaia cu un capac intrucat ficateii stropesc in timpul prajirii. Dupa 3 - 5 minute se intorc ficateii pe partea cealalta si se mai lasa pe foc aproximativ 3 - 5 minute. Sunt gata cand amestecul de ou este inchegat pe toate partile si are culoarea aurie.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară