Dificultate: medie
Ingrediente:
Cartofi noi gratinati

- 1 rasol de vita
- 1 morcov
- 1 ceapa mare
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 250 g telemea de oaie
- sare si piper
Mod de preparare:
Se curata si se spala rasolul, dupa care se pune la fiert cu legumele curatate si spalate. Dupa o ora de fiert se strecoara supa si se potriveste cu sare si piper. Se pun rondelele de morcov si branza rasa in farfurii si se toarna peste acestea supa fierbinte. Se presara pe deasupra patrunjel tocat marunt.
Placinta cu urzici si muschiulet de porc

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră