Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 rasol de vita
- 1 morcov
- 1 ceapa mare
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 250 g telemea de oaie
- sare si piper
Mod de preparare:
Se curata si se spala rasolul, dupa care se pune la fiert cu legumele curatate si spalate. Dupa o ora de fiert se strecoara supa si se potriveste cu sare si piper. Se pun rondelele de morcov si branza rasa in farfurii si se toarna peste acestea supa fierbinte. Se presara pe deasupra patrunjel tocat marunt.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?