Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 rasol de vita
- 1 morcov
- 1 ceapa mare
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 250 g telemea de oaie
- sare si piper
Mod de preparare:
Se curata si se spala rasolul, dupa care se pune la fiert cu legumele curatate si spalate. Dupa o ora de fiert se strecoara supa si se potriveste cu sare si piper. Se pun rondelele de morcov si branza rasa in farfurii si se toarna peste acestea supa fierbinte. Se presara pe deasupra patrunjel tocat marunt.
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat