Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 rasol de vita
- 1 morcov
- 1 ceapa mare
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 250 g telemea de oaie
- sare si piper
Mod de preparare:
Se curata si se spala rasolul, dupa care se pune la fiert cu legumele curatate si spalate. Dupa o ora de fiert se strecoara supa si se potriveste cu sare si piper. Se pun rondelele de morcov si branza rasa in farfurii si se toarna peste acestea supa fierbinte. Se presara pe deasupra patrunjel tocat marunt.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana