Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 25 g ciocolata neagra
- 15 g ciocolata alba
- 1 albus mare
- 1/2 lingurita zahar brun
- un varf de cardamom macinat
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata neagra in bain-marine (se pune ciocolata intr-un bol, sub care se afla un vas in care fierbe apa). Se lasa putin la racit. Albusul se bate spuma si se incorporeaza zaharul si cardamomul, pana se obtine o bezea tare. Ciocolata alba de rade cu un cutit. Se imparte compozitia in 2 boluri, dupa care se presara fulgii de ciocolata alba si se da la frigider cam 2 ore inainte de servire.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!