Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 25 g ciocolata neagra
- 15 g ciocolata alba
- 1 albus mare
- 1/2 lingurita zahar brun
- un varf de cardamom macinat
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata neagra in bain-marine (se pune ciocolata intr-un bol, sub care se afla un vas in care fierbe apa). Se lasa putin la racit. Albusul se bate spuma si se incorporeaza zaharul si cardamomul, pana se obtine o bezea tare. Ciocolata alba de rade cu un cutit. Se imparte compozitia in 2 boluri, dupa care se presara fulgii de ciocolata alba si se da la frigider cam 2 ore inainte de servire.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară