Ingrediente:
- 1 piept de pui sau 2-3 pulpe dezosate
- sare, boia
- 1/2 praz
- 1 ardei rosu
- 1-2 fire usturoi verde
- o mana de masline verzi
- 200 gr maioneza
- 1 lingura mustar Dijon
- sare, piper
Puiul il tocati cubulete si il caliti rapid intr-o tigaie cu putin ulei. Il condimentati daca doriti cu putina sare si boia. Intre timp tocati legumele si verdeturile si le amestecati intr-un vas incapator. Pregatiti sosul, amestecand maioneza cu mustarul. Amestecati carnea in salata, apoi adaugati sosul si amestecati bine sa se acopere bine toate ingredientele.
Mai multe retete gustoase puteti regasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei