12:02, 9 Februarie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta savuroasa de cornulete fragede cu iaurt

Ingrediente:

  • 250 g unt topit si racit
  • 250 g iaurt (poate fi si cu piure' de fructe, sau cu vanilie IN CAZUL MEU)
  • 2 linguri de zahar, alb sau brun, sau 2 plicuri de zahar vanilat
  • 550 g faina
  • un strop de praf de copt, pentru incepatori ,un praf de sare
  • marmelada, sau nutella, sau miere, pentru umplut
  • zahar pudra vanilat

Mod de preparare:
Se cerne faina in castron, se adauga iaurtul amestecat cu 2 linguri de zahar, sau cu 2 plicul de zahar vanilat, untul topit si racit si praful de copt. Se amesteca cu o lingura de lemn, apoi cu mainile infainate,
se mai modeleaza putin, fara sa se framante prea tare si se imparte in doua.
Pe o hartie de copt, presarata cu faina, se intinde un dis

Citeste si:
7 suplimente alimentare care te vor ține departe de răceală
7 suplimente alimentare care...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri