Timp de preparare: 45 minute
Ingrediente:
- 400g gem de capsuni/ gutui/ caise
- o mana de nuci prajite
- 3 oua
- 1 cana de zahar
- 1 lingurita de bicarbonat sau praf de copt
- 1/2 cana de lapte
- 1 pachet de unt
- 2 cani faina
- coaja de la o lamaie
- vanilie
- 1/2 cana de zahar vanilat pentru glazura
Mod de preparare:
1. Se amesteca galbenusurile, cana de zahar, vanilia, bicardonatul si coaja de lamaie. Se mixeaza.
2. Se topeste untul.
3. Se adauga in compozitie untul topit si cele doua cani de faina.
4. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si acoperita cu o foaie de copt, apoi se da la foc potrivit.
5. Se pune deasupra cu un strat generos de gem si nuci prajite apoi sa mai da la cuptor inca 10 minute.
6. Se bate albusul cu jumatate de cana de zahar pudra pana se face o bezea tare, care se aseaza peste prajitura, dupa ce este scoasa din cuptor.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?