Timp de preparare : 35 minute
Ingrediente:
- 500 g tuchinni mici
- 2 cepe rosii micute
- 1 catel de usturoi
- 100 g parmezan
- 1/2 legatura de busuioc
- 400 g spaghete de soia (sau spaghete din faina)
- sare
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura lamaita uscata
- 250 g frisca nebatuta
- 2 linguri sos de rosii
- piper proaspat macinat
- 1 lingura de unt
Mod de preparare :
1. Se spala tuchinni, se curata pe alocuri si se taie in bucati lungi de circa 5 cm. Se curata de asemenea ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in cerculete in vreme ce usturoiul se marunteste. Se rade cascavalul, iar busuiocul se spala si se toaca.
2. Spaghetele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. Intre timp se incinge uleiul in care se vor praji tuchinni, ceapa, usturoiul si lamaita. Spaghetelor li se adauga frisca si sosul de rosii, se asteapta pana ce fierb, dupa care se mai tin pe foc doua minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
3. Spaghetele se strecoara si se scurg de apa. Se amesteca cu zarzavaturile, cu untul si cu jumatate de parmezan. Se servesc in farfurii incalzite putin inainte, iar deasupra lor se mai presara parmezanul ramas si busuiocul.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară