Ingrediente:
- 500 g aluat pentru pizza
- 1 cutie mazare
- 1 cutie ciuperci
- 1 cutie porumb (optional)
- 200 g masline
- 2 cepe
- 2 fire de praz
- 1 ardei verde
- 200 g branza Mozzarella
- 150 g rosii coapte
- 30 g ulei de masline
- oregano proaspat sau uscat
Mod de preparare:
Se intinde aluatul in forma dreptunghiulara, cu ajutorul unui facalet si cu putina faina. Legumele, taiate in bucati nu foarte mici, se calesc usor (cam 3 minute) in putin ulei. Se acopera blatul cu un strat fin de rosii si, deasupra, se intind legumele, iar la final se adauga branza si oregano. Se da la cuptor la 230 g C, aprox. 15 minute. Dupa ce scoatem pizza din cuptor, se adauga uleiul de masline.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?