Chiftelute crocante din legume

Ingrediente :

  • 750 g cartofi
  • 200 g morcovi
  • 200g telina radacina
  • 150 g faina
  • 100 ml ulei
  • 50 g unt
  • 2 oua ­
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Citeste si:
Chiftelute din legume, la cuptor
Chiftelute din legume, la cuptor

Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii si telina se curata, se spala, se introduc în apa cu sare, se fierb, se scurg. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu­-se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.

Citeste si:
Chiftelute din branza
Chiftelute din branza

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri