Ingrediente :
- 750 g cartofi
- 200 g morcovi
- 200g telina radacina
- 150 g faina
- 100 ml ulei
- 50 g unt
- 2 oua
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii si telina se curata, se spala, se introduc în apa cu sare, se fierb, se scurg. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu-se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare