Ingrediente :
- 750 g cartofi
- 200 g morcovi
- 200g telina radacina
- 150 g faina
- 100 ml ulei
- 50 g unt
- 2 oua
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii si telina se curata, se spala, se introduc în apa cu sare, se fierb, se scurg. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu-se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară