Ingrediente:
- 1,5 kg muschi file de porc
- 300 g prune uscate
- 300 g costita afumata
- 500 g ciuperci tocate marunt,
- sare
- piper
- cimbru
- boia dulce
- 200 ml vin alb
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat. Se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu 100 ml vin si prajim pe ambele parti. Apoi se adauga intr-un vas yena felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper,cimbru, boia de ardei dulce, restul de vin si o dam la cuptor. Dupa ce se racoreste putin, se taie felii.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei