IN ACEST ARTICOL:
Un amestec apetisant de carne cu fructe

Ingrediente:

  • 1,5 kg muschi file de porc
  • 300 g prune uscate
  • 300 g costita afumata
  • 500 g ciuperci tocate marunt,
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat. Se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu 100 ml vin si prajim pe ambele parti. Apoi se adauga intr-un vas yena felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper,cimbru, boia de ardei dulce, restul de vin si o dam la cuptor. Dupa ce se racoreste putin, se taie felii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri