Ingrediente:
- 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva
- 1 kg andive
- 75 g unt
- 200 g smantana
- sare dupa gust
- 1/2 cub MAGGI de ciuperci
Mod de preparare:
Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei