IN ACEST ARTICOL:
Sanatate in farfuria ta!

Ingrediente:

  • 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva ­
  • 1 kg andive ­
  • 75 g unt ­
  • 200 g smantana ­
  • sare dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci

Mod de preparare:

Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri