Sanatate in farfuria ta!

Ingrediente:

  • 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva ­
  • 1 kg andive ­
  • 75 g unt ­
  • 200 g smantana ­
  • sare dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci

Mod de preparare:

Citeste si:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene
5 Cele mai apreciate cărți cu...

Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.

Citeste si:
Retete sanatoase recomandate de Martha Stewart
Retete sanatoase recomandate...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri