Ingrediente:
- 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva
- 1 kg andive
- 75 g unt
- 200 g smantana
- sare dupa gust
- 1/2 cub MAGGI de ciuperci
Mod de preparare:
Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!