Ingrediente:
- 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva
- 1 kg andive
- 75 g unt
- 200 g smantana
- sare dupa gust
- 1/2 cub MAGGI de ciuperci
Mod de preparare:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene

Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.
Retete sanatoase recomandate de Martha Stewart

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?