IN ACEST ARTICOL:
Desert delicat de iarna

Ingrediente:

  • 2 foi mari de aluat foietaj
  • 25 g nuci prajite
  • 2 mere
  • 85 g zahar brun
  • 25 g unt
  • scortisoara
  • susan sau mac, pentru decor

Mod de preparare:

Se incalzesc intr-o oala untul si zaharul. Se adauga merele curatate de coaja si scortisoara. Se lasa pe foc 5-10 minute pana se inmoaie. Se adauga nucile prajite si tocate. Se taie in jumatate foile de aluat. Se ung cu unt topit, se imparte umplutura de mere intre ele, apoi se ruleaza fiecare fasie. Rulourile se ung din nou cu unt si se dau la cuptor la 200 g C timp de 20 de minute. Se presara susan sau mac.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri