Ingrediente:
- 1,500 kg spanac
- 3 linguri branza rasa
- 50 g unt
- 1/2 lingura faina
- sare
- 6 felii de franzela,
- 2 linguri unt topit
- 1 lingura pesmet.
Mod de preparare:
1.Se pregateste piureul de spanac. Se fierbe spanacul, dupa care se toaca. Separat se prajeste usor faina cu o lingura de unt. Se stinge cu o ceasca sau doua de apa in care a fiert spanacul. Se lasa sa dea cateva clocote, pana ce se obtine un sos gros ca o smantana. Se amesteca cu spanacul si se lasa sa mai fiarba putin, amestecand ca sa nu se prinda pe fund.
2.La piureul preparat, se adauga doua Iinguri de branza rasa si putin unt. Se prajesc cateva felii de paine in unt. Se unge cu unt o tava. Se aseaza feliile de paine, se toarna spanacul deasupra, se presara o lingura de pesmet fin, amestecat cu o lingura de branza rasa. Se da la cuptor, asezand tava pe un gratar, pentru ca spanacul sa nu fiarba, ci numai sa se rumeneasca deasupra.

The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar