Ingrediente:
- 600 g carne de vita
- 1.5 kg dovlecei proaspeti
- ulei 100 ml
- 250 g rosii proaspete
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 350 ml apa
- sare si piper dupã gust
- 1/2 cub MAGGI de vita.
Mod de preparare:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde si mararul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si, adaugand treptat restul de 300 ml apa, se fierb timp de 50 minute. Dovleceii se inabusa separat in 50 ml ulei cu 50 ml apa; se adauga carnea cu sos, rosii, jumatatea de cub MAGGI, piper, sare si se continua fierberea cca 20 minute. Se presara marar verde.
Se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra
10 Sfaturi pentru a-ti convinge copilul sa manance legume

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?