Ingrediente:
- 600 g carne de vita
- 1.5 kg dovlecei proaspeti
- ulei 100 ml
- 250 g rosii proaspete
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 350 ml apa
- sare si piper dupã gust
- 1/2 cub MAGGI de vita.
Mod de preparare:
Carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde si mararul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si, adaugand treptat restul de 300 ml apa, se fierb timp de 50 minute. Dovleceii se inabusa separat in 50 ml ulei cu 50 ml apa; se adauga carnea cu sos, rosii, jumatatea de cub MAGGI, piper, sare si se continua fierberea cca 20 minute. Se presara marar verde.
Se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară