Ingrediente:
1.5 l supa de oase
600 g praz
100 g ceapa
50 g telina radacina
100 g morcovi
50 g ardei gras
50 ml ulei
50 g orez
50 g pasta de tomate
1 l bors
1 legatura leustean verde
sare dupa gust
Mod de preparare:
1.Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa, telina si morcovii, se curata, se spalã si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri.
2.Se prepara supa de oase. Se fierb oasele. Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea inca aproximativ o ora, la foc mic. Se spumeaza de cate ori este cazul. Dupa fierbere, se strecoara.
3. Leusteanul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, ardeiul gras si ceapa inabusite in ulei. Se pune orezul si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga borsul fiert si spumat, bulionul diluat in 50 g apa si se mai fierb 57 minute. Se pune sare dupa gust si se presara leustean verde.
Se serveste fierbinte.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară