Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente chec:
- 2 oua
- 1 pahar zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 1,5 -2 pahare faina
- 40 g nuca de cocos
- 1 lingura cacao
Mod de preparare chec:
Mixam ouale cu zaharul, faina si praful de copt pana la omogenizare. Aluatul se imparte in doua: intr-una din parti adaugam 20 g nuca de cocos si amestecam, iar in cealalta adaugam 1 lingura cacao si 20 g nuca de cocos. Intr-o forma de chec se pune alternativ aluat maro si alb, pe portiuni mici. Se coace 30-40 minute la 180 de grade. Cand este gata se decoreaza cu zahar pudra si nuca de cocos.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân