Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 1 felie paine
- 2 linguri faina
- 2 oua
- 1 lingurita verdeata tocata
- 1 lingura pesmet
- 2 lingurite ulei.
Mod de preparare:
Se coc cartofii. Se taie in doua, se scobesc, iar miezul se amesteca bine impreuna cu o felie de paine trecuta in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!