IN ACEST ARTICOL:
O reteta simpla si usor de preparat.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 1 felie paine
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata tocata
  • 1 lingura pesmet
  • 2 lingurite ulei.

Mod de preparare:

Se coc cartofii. Se taie in doua, se scobesc, iar miezul se amesteca bine impreuna cu o felie de paine trecuta in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri