Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 1 felie paine
- 2 linguri faina
- 2 oua
- 1 lingurita verdeata tocata
- 1 lingura pesmet
- 2 lingurite ulei.
Mod de preparare:
BistroMar, restaurant cu o gama bogata de peste si fructe de mare,...

Se coc cartofii. Se taie in doua, se scobesc, iar miezul se amesteca bine impreuna cu o felie de paine trecuta in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Sarbatoreste romaneste, cu specialitati culinare romanesti

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?