O reteta simpla si usor de preparat.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 1 felie paine
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata tocata
  • 1 lingura pesmet
  • 2 lingurite ulei.

Mod de preparare:

Citeste si:
BistroMar, restaurant cu o gama bogata de peste si fructe de mare,...
BistroMar, restaurant cu o...

Se coc cartofii. Se taie in doua, se scobesc, iar miezul se amesteca bine impreuna cu o felie de paine trecuta in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.

Citeste si:
Sarbatoreste romaneste, cu specialitati culinare romanesti
 Sarbatoreste romaneste, cu...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri