Aperitiv extraordinar pentru o masa festiva.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Rulouri cu branzaIngrediente:

  • 8 felii de branza pentru sandvisuri
  • 2 oua fierte
  • 2 catei usturoi
  • 200 g maioneza
  • 1 pahar nuci macinate
  • marar dupa gust
  • foi de salata pentru decorat
  • 1 feliuta sunca de pui

Mod de preparare:
Dam ouale pe razatoarea medie, adaugam usturoiul pisat, mararul taiat marunt, sunca taiata cubulete mici si o lingura de maioneza. Adaugam sare si piper dupa gust. Asamblam rulourile. Se aseaza umplutura pe 2/3 din suprafata feliei de branza. Rulam felia de branza. Apoi cu pensula intindem maioneza pe toata suprafata ruloului intr-un strat subtire. Il introducem in vasul cu nuci macinate si il intoarcem pe toate partile.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulouri cu branza.