Pui la cuptor cu mustar iute

12:01, 28 Ianuarie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o reteta inedita, care datorita ingredientului secret mustarul iute va va ajuta sa diversificati aroma puiului la cuptor intr-un mod simplu si rapid!

Ingrediente:
• 1 pui întreg
• 3 linguri de mustar
• 2 morcovi
• 4 cartofi
• Ulei de masline
• Lichior
• Sare dupa gust

Mod de preparare:

Citeste si:
Ce conține rucsacul complet pentru o drumeție în natură?
Ce conține rucsacul complet...

Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline.
Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate.
In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri