Ingrediente:
• 1 pui întreg
• 3 linguri de mustar
• 2 morcovi
• 4 cartofi
• Ulei de masline
• Lichior
• Sare dupa gust
Mod de preparare:
Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline.
Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate.
In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?