Ingrediente:
• 1 pui întreg
• 3 linguri de mustar
• 2 morcovi
• 4 cartofi
• Ulei de masline
• Lichior
• Sare dupa gust
Mod de preparare:
Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline.
Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate.
In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare