Ingrediente:
 • 1 pui întreg 
 • 3 linguri de mustar 
 • 2 morcovi 
 • 4 cartofi
 • Ulei de masline
 • Lichior 
 • Sare dupa gust
Mod de preparare:
Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline.
Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate.
In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!

.jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei