Friptura din carne rosie cu sos de mustar

12:01, 28 Ianuarie 2011 publicat în Retete culinare

Incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale

Ingrediente pentru sos:

• 2 linguri de smantana
• 2 linguri de mustar
• Sare si piper dupa gust

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...

Mod de preparare:

Carnea rosie se prajeste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei de masline. Cand este gata, se asaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie se amesteca mustarul si smantana pana cand acesta devine o crema consistenta. Dupa gust se poate adauga in sos sare si piper. La final, se toarna sosul peste carne.

Pofta buna!

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri