Ingrediente pentru sos:
• 2 linguri de smantana
• 2 linguri de mustar
• Sare si piper dupa gust
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor

Mod de preparare:
Carnea rosie se prajeste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei de masline. Cand este gata, se asaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie se amesteca mustarul si smantana pana cand acesta devine o crema consistenta. Dupa gust se poate adauga in sos sare si piper. La final, se toarna sosul peste carne.
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?