Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o ceasca (de ceai) cu unt
- 2 cesti (de ceai) cu zahar tos
- 6 oua;
- vanilie,
- coaja rasa de la o portocala;
- 1kg de faina aproximativ;
- o ceasca ( de ceai) cu lapte cald
- zahar pudra;
- o moneda pentru prajitura;
Mod de preparare:
Amestecati untul topit cu zaharul tos, adaugat treptat. Apoi amestecati cate un galbenus, treptat pana incorporati cele 6 galbenusuri. Adaugati un praf de sare, vanilia, coaja de portocala. Cand amestecul a devenit spumos, adaugati alternativ laptele. Separat, bateti albusul ca pentru bezea si il incorporati treptat in compozitie, amestecand de sus in jos pentru a capata aer. Treptat, cat se incorporeaza albusul in compozitie, se amesteca si o parte de faina pana se obtine o compozitie omogena.Puneti amestecul intr-un vas termorezistent si puneti la copt in cuptorul preincalzit pret de o ora. Puteti verifica daca este gata cu un pai de lemn.
Se serveste rece.
O reteta propusa de: Barbalata Mihaela (garbo101568)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV