Fursecuri pentru Mos Craciun!

Ingrediente:
* 500 g faina
* 100 g alune (de pom) sau nuci prajite si macinate
* 2 galbenusuri
* 200 g smantana
* 200 g unt
* 150 g zahar
* 1 pliculet praf de copt
* esenta de vanilie
 

Pentru decor: 1 albus, 1 lingurita zeama de lamaie si atata zahar pudra incat prin frecare cu lingura sa se lege un amestec care nu curge, neted si lucios.

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...

Mod de pregatire:
Faina se freaca cu untul, apoi se adauga toate celelalte ingrediente si se framanta bine de tot.
Aluatul se intinde si se decupeaza cu formele dorite.
Fursecurile se coc la foc mediu aproximativ 20 min (in functie de cuptor; verificati sa nu se arda deasupra).
Se decoreaza cu glazura.

Reteta propusa de Daiana Vereb

Citeste si:
Ferrero te inspiră cu idei originale pentru decorul de sărbători
Ferrero te inspiră cu idei...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri