Ciuperci umplute

Ciupercile umplute sunt un aperitiv rapid si usor de realizat!
Ciupercile champignon, cu palarie mare le curatam iar coditele le tocam si le calim impreuna cu o ceapa in putin unt topit. Amestecam 4 linguri de smantana cu 2 linguri de faina bine, ca sa nu formeze cocoloase si adaugam compozitia peste ciuperci si ceapa. Condimentam cu sare si piper, umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si lasam la cuptor ciupercile pentru 20 de minute. Cand sunt aproape gata, peste fiecare ciuperca se aseaza cate o felie de cascaval, cat sa o acopere. Pofta buna!

Aceasta reteta participa la concursul Garbo de pe Facebook. Click aici pentru a vedea toate retetele participante! Va invitam sa aruncati o privire si sa dati like retetelor care va plac!

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...

Daca vreti sa participati la concurs, gasiti detalii aici: Concurs Facebook: Castiga electrocasnice in valoare de 1000 de lei!

O reteta propusa de Tulceanu Adina.

Citeste si:
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...
Ce spun unghiile despre...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri