Ciupercile champignon, cu palarie mare le curatam iar coditele le tocam si le calim impreuna cu o ceapa in putin unt topit. Amestecam 4 linguri de smantana cu 2 linguri de faina bine, ca sa nu formeze cocoloase si adaugam compozitia peste ciuperci si ceapa. Condimentam cu sare si piper, umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si lasam la cuptor ciupercile pentru 20 de minute. Cand sunt aproape gata, peste fiecare ciuperca se aseaza cate o felie de cascaval, cat sa o acopere. Pofta buna!
Aceasta reteta participa la concursul Garbo de pe Facebook. Click aici pentru a vedea toate retetele participante! Va invitam sa aruncati o privire si sa dati like retetelor care va plac!
Daca vreti sa participati la concurs, gasiti detalii aici: Concurs Facebook: Castiga electrocasnice in valoare de 1000 de lei!
O reteta propusa de Tulceanu Adina.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Guacamole - rețetă simplă și delicioasă pentru sos mexican
Rețeta zacusca de vinete 5 kg: Cea mai gustoasă zacusca de vinete
Top 10 rețete tradiționale românești - Mâncăruri autentice din bucătăria noastră
Garbo
Ultima actualizare: 20 August 2019 @ 04:08
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!