Ciupercile champignon, cu palarie mare le curatam iar coditele le tocam si le calim impreuna cu o ceapa in putin unt topit. Amestecam 4 linguri de smantana cu 2 linguri de faina bine, ca sa nu formeze cocoloase si adaugam compozitia peste ciuperci si ceapa. Condimentam cu sare si piper, umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si lasam la cuptor ciupercile pentru 20 de minute. Cand sunt aproape gata, peste fiecare ciuperca se aseaza cate o felie de cascaval, cat sa o acopere. Pofta buna!
Aceasta reteta participa la concursul Garbo de pe Facebook. Click aici pentru a vedea toate retetele participante! Va invitam sa aruncati o privire si sa dati like retetelor care va plac!
Daca vreti sa participati la concurs, gasiti detalii aici: Concurs Facebook: Castiga electrocasnice in valoare de 1000 de lei!
O reteta propusa de Tulceanu Adina.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Zacuscă: Rețete ușoare și rapide pentru o toamnă plină de savoare
Guacamole - rețetă simplă și delicioasă pentru sos mexican
Top 10 rețete tradiționale românești - Mâncăruri autentice din bucătăria noastră
Garbo
Ultima actualizare: 20 August 2019 @ 04:08
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”