Ciupercile champignon, cu palarie mare le curatam iar coditele le tocam si le calim impreuna cu o ceapa in putin unt topit. Amestecam 4 linguri de smantana cu 2 linguri de faina bine, ca sa nu formeze cocoloase si adaugam compozitia peste ciuperci si ceapa. Condimentam cu sare si piper, umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si lasam la cuptor ciupercile pentru 20 de minute. Cand sunt aproape gata, peste fiecare ciuperca se aseaza cate o felie de cascaval, cat sa o acopere. Pofta buna!
Aceasta reteta participa la concursul Garbo de pe Facebook. Click aici pentru a vedea toate retetele participante! Va invitam sa aruncati o privire si sa dati like retetelor care va plac!
Daca vreti sa participati la concurs, gasiti detalii aici: Concurs Facebook: Castiga electrocasnice in valoare de 1000 de lei!
O reteta propusa de Tulceanu Adina.
Garbo
Ultima actualizare: 20 August 2019 @ 04:08
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară