Blat : 8 oua, 8 lg. zahar, 8 lg faina, 2 lg ulei, 1 plic praf de copt
Se freaca galbenusurile cu jumatate din zahar si cu uleiul. Se bat separat albusurile cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca cele 2 compozitii si la final se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se coace iar cand este rece se taie pe 3 nivele si se insiropeaza putin cu sirop format din apa, zahar si esenta de rom.Pune tusea la colț cu Imunotus

Crema ganache(cu ciocolata amaruie): 400 gr frisca lichida, 400 gr ciocolata amaruie de calitate.
Se topesc impreuna si se pune la rece peste noapte. Cand s-a racit se bate bine cu mixerul pana rezulta o crema spumoasa.
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Pasta de zahar 450 gr zahar pudra din comert 30 ml apa, 5 gr gelatina 50 gr miere sau energizant
Se pune gelatina in apa si se lasa sa se umfle. Se pune apoi pe foc pt a se dizolva, nu trebuie sa fiarba si se adauga mierea. Se adauga apoi zaharul si se lucreaza ca un aluat, daca se lipeste se mai adauga zahar daca e prea tare se adauga apa. Ca sa-l intindeti bine inmuiati mainile in ulei. Cantitatile din reteta acesta de pasta de zahar sunt potrivite pt un tort mai mic. Dupa ce am insiropat foile de tort punem crema in interior, ultima foaie o ungem cu putin crema ca sa stea pasta de zahar bine lipita. Apoi lucram pasta de zahar, cu sucitorul intindem o foaie cu care acoperim tortul iar din restul ramas decupam si facem guler, cravata, buzunar. Este de efect si foarte gustos!
Aceasta reteta participa la concursul Garbo de pe Facebook. Click aici pentru a vedea toate retetele participante! Va invitam sa aruncati o privire si sa dati like retetelor care va plac!
Daca vreti sa participati la concurs, gasiti detalii aici: Concurs Facebook: Castiga electrocasnice in valoare de 1000 de lei!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?