IN ACEST ARTICOL:
Este o reteta rapida si foarte gustoasa

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 500gr cartofi
  • 3/4 buc. peste(de care doriti)

pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • 1/2 usturoi
  • 500g smantana
  • 1 rosie (taiata cubulete)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja, se fierb, apoi se taie in 4, se presara cu putina boia dulce si apoi se prajesc in putin ulei pana ce capata o crusta.
Pestele se decongeleaza,se condimenteaza dupa gust, se trece prin faina,ou si apoi prin fulgii de porumb usor zdrobiti, dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
Pentru sos, se toaca ceapa si usturoiul marunt, se dau la tigaie, apoi se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce fierbe si se aduna compozitia, se aduaga rosiile, si sosul este gata pentru servire.
Astfel totul se aseaza pe platou/farfurie frumos si se orneaza dupa preferintele fiecaruia.


O reteta propusa de: oana beu (oana_scumpika)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3 rețete din Transilvania pe care să le încerci în luna decembrie Caracatiță rețete - Ghid complet pentru prepararea delicioasă a tentaculelor de caracatiță Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri