Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500gr cartofi
- 3/4 buc. peste(de care doriti)
pentru sos:
- 1/2 ceapa
- 1/2 usturoi
- 500g smantana
- 1 rosie (taiata cubulete)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se fierb, apoi se taie in 4, se presara cu putina boia dulce si apoi se prajesc in putin ulei pana ce capata o crusta.Pestele se decongeleaza,se condimenteaza dupa gust, se trece prin faina,ou si apoi prin fulgii de porumb usor zdrobiti, dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
Pentru sos, se toaca ceapa si usturoiul marunt, se dau la tigaie, apoi se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce fierbe si se aduna compozitia, se aduaga rosiile, si sosul este gata pentru servire.
Astfel totul se aseaza pe platou/farfurie frumos si se orneaza dupa preferintele fiecaruia.
O reteta propusa de: oana beu (oana_scumpika)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse