Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500gr cartofi
- 3/4 buc. peste(de care doriti)
pentru sos:
- 1/2 ceapa
- 1/2 usturoi
- 500g smantana
- 1 rosie (taiata cubulete)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se fierb, apoi se taie in 4, se presara cu putina boia dulce si apoi se prajesc in putin ulei pana ce capata o crusta.Pestele se decongeleaza,se condimenteaza dupa gust, se trece prin faina,ou si apoi prin fulgii de porumb usor zdrobiti, dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
Pentru sos, se toaca ceapa si usturoiul marunt, se dau la tigaie, apoi se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce fierbe si se aduna compozitia, se aduaga rosiile, si sosul este gata pentru servire.
Astfel totul se aseaza pe platou/farfurie frumos si se orneaza dupa preferintele fiecaruia.
O reteta propusa de: oana beu (oana_scumpika)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana