Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 1/2 pahar lapte
- 100 g ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- Branza bine scursa 200 g
- Morcovi 200 g
- Smantana 200 g
- Sunca 200 g
- Sare
- Piper
Se mixeaza ouale,se adauga sare,piper,laptele si se amesteca foarte bine.Adaugam 100 g branza,ceapa taiata marunt,mararul si patrunjelul si amestecam foarte bine.Se coc in cuptorul preincalzit,pe hartie de copt,15 minute,la 180 grade.Cand este gata se lasa la racit,apoi se intinde amestecul format din 1/2 cantitatea de smantana si morcovul dat pe razatoarea mica.Se intinde apoi pe toata suprafata ruladei feliile de sunca,apoi peste sunca se pune smantana amestecata cu 100 g branza.Se ruleaza si se lasa in firgider cateva ore.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana