Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 1/2 pahar lapte
- 100 g ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- Branza bine scursa 200 g
- Morcovi 200 g
- Smantana 200 g
- Sunca 200 g
- Sare
- Piper
Se mixeaza ouale,se adauga sare,piper,laptele si se amesteca foarte bine.Adaugam 100 g branza,ceapa taiata marunt,mararul si patrunjelul si amestecam foarte bine.Se coc in cuptorul preincalzit,pe hartie de copt,15 minute,la 180 grade.Cand este gata se lasa la racit,apoi se intinde amestecul format din 1/2 cantitatea de smantana si morcovul dat pe razatoarea mica.Se intinde apoi pe toata suprafata ruladei feliile de sunca,apoi peste sunca se pune smantana amestecata cu 100 g branza.Se ruleaza si se lasa in firgider cateva ore.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară