Este o reteta absolut delicioasa pentru mese festive sau pentru toata ziua.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 3-4 legaturi de ceapa verde
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere)
  • 4 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa
  • 4 lg de iaurt
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...
Se taie ceapa verde, se caleste putin in 2 lg de ulei.

Se amesteca galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare, ceapa, faina si praful de copt, sare, piper.

Citeste si:
Ana Consulea a lansat gelateria Zelato în Parcul Regele Mihai I din...
Ana Consulea a lansat...

Apoi amestecam compozitia rezultata cu albusurile batute spuma.

Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si o dam la cuptorul incins pentru circa 35-40 de minute.

Pofta buna !


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Gheorghe (andreeac85)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri