Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2,3 portocale
- 1 borcan mic ananas
- Frisca 100 ml
- 2 linguri zahar
- 50 gr ciocolata neagra
- 50 grame nuca de cocos
Mod de preparare:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene

Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduce la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
Retete sanatoase recomandate de Martha Stewart

Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata.Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider ,cateva ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?