Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2,3 portocale
- 1 borcan mic ananas
- Frisca 100 ml
- 2 linguri zahar
- 50 gr ciocolata neagra
- 50 grame nuca de cocos
Mod de preparare:
Portocalele se taie in jumatate, daca aveti cutit zimtat puteti sa taiati cu el. Cu atentie se elimina miezul.Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduce la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata.Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider ,cateva ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?