Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2,3 portocale
- 1 borcan mic ananas
- Frisca 100 ml
- 2 linguri zahar
- 50 gr ciocolata neagra
- 50 grame nuca de cocos
Mod de preparare:
Portocalele se taie in jumatate, daca aveti cutit zimtat puteti sa taiati cu el. Cu atentie se elimina miezul.Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduce la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata.Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider ,cateva ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei