Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2,3 portocale
- 1 borcan mic ananas
- Frisca 100 ml
- 2 linguri zahar
- 50 gr ciocolata neagra
- 50 grame nuca de cocos
Mod de preparare:
Portocalele se taie in jumatate, daca aveti cutit zimtat puteti sa taiati cu el. Cu atentie se elimina miezul.Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduce la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata.Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider ,cateva ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana