Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg cartofi,
- 2 cepe,
- 2 fire de praz,
- 2 rosii,
- 200 g kaizer,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 lingurita de unt,
- sare,
- piper
- puteti folosi si alte ingrediente ...dupa gustul fiecaruia
Mod de preparare:
Cartofii intregi se pun la fiert. Ceapa si prazul se taie rondele, apoi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas uns cu unt se aseaza felii de kaizer atat pe fundul vasului, cat si pe partile laterale. Eu am folosit o tava rotunda...de la cuptorul meu turcesc.Cartofii se curata de coaja, se taie felii si se aseaza peste kaizer, se adauga rondelele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii...dupa care se dauga apa si se pune la cuptor.Se lasa vreo 30 minute...se mai verifica intre timp...se adauga piper,sare...sau alte condimente. Sper sa va placa!Pofta bunaO reteta propusa de: Maria Carla Miron (analis)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!