Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg cartofi,
- 2 cepe,
- 2 fire de praz,
- 2 rosii,
- 200 g kaizer,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 lingurita de unt,
- sare,
- piper
- puteti folosi si alte ingrediente ...dupa gustul fiecaruia
Mod de preparare:
Cartofii intregi se pun la fiert. Ceapa si prazul se taie rondele, apoi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas uns cu unt se aseaza felii de kaizer atat pe fundul vasului, cat si pe partile laterale. Eu am folosit o tava rotunda...de la cuptorul meu turcesc.Cartofii se curata de coaja, se taie felii si se aseaza peste kaizer, se adauga rondelele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii...dupa care se dauga apa si se pune la cuptor.Se lasa vreo 30 minute...se mai verifica intre timp...se adauga piper,sare...sau alte condimente. Sper sa va placa!Pofta bunaO reteta propusa de: Maria Carla Miron (analis)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana