Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- carne de pui
- smantana 750g
- ceapa
- ulei
- sare
- faina de porumb
- apa
- usturoi
Peste ceapa calita se pun bucatile de carne si se la lasa si ele la calit 30min.Cand carnea e gata se adaga smantana si sare si se lasa 15min sa se patrunda.Separat se pune apa cu sare la fiert .Cand aceasta incepe sa clocoteasca se pune faina in ploaie si se amesteca pana e gata mamaliguta.Se pregateste mujdeiul de usturoi.Pofta buna.
O reteta propusa de: alina Berzantu (rekaalina)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?