O macare foarte savurata de mine si familia mea.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • carne de pui
  • smantana 750g
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • faina de porumb
  • apa
  • usturoi

Mod de preparare:
Peste ceapa calita se pun bucatile de carne si se la lasa si ele la calit 30min.Cand carnea e gata se adaga smantana si sare si se lasa 15min sa se patrunda.Separat se pune apa cu sare la fiert .Cand aceasta incepe sa clocoteasca se pune faina in ploaie si se amesteca pana e gata mamaliguta.Se pregateste mujdeiul de usturoi.Pofta buna.



O reteta propusa de: alina Berzantu (rekaalina)

Citeste si:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...
Rețetă de GOFRE fără gluten...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri