Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- carne de pui
- smantana 750g
- ceapa
- ulei
- sare
- faina de porumb
- apa
- usturoi
Peste ceapa calita se pun bucatile de carne si se la lasa si ele la calit 30min.Cand carnea e gata se adaga smantana si sare si se lasa 15min sa se patrunda.Separat se pune apa cu sare la fiert .Cand aceasta incepe sa clocoteasca se pune faina in ploaie si se amesteca pana e gata mamaliguta.Se pregateste mujdeiul de usturoi.Pofta buna.
O reteta propusa de: alina Berzantu (rekaalina)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă