Timp de preparare: circa 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 700 g limba de porc,
- 3-4 castraveciori acri,
- 3 linguri mustar clasic (sau cu hrean),
- un ou fiert,
- un galbenus crud,
- sare,
- ulei,
- piper boabe,
- foi de dafin,
- un strop de ulei de masline,
- condimente,
- cateva fire de marar sau patrunjel verde
Mod de preparare:
Cere-mi ce vrei și-ți voi da! - Volumul 4 din celebra serie...

2.Intre timp fierbem oul tare si din galbenusul fiert si unul crud,cu cca 100 ml ulei si un praf de sare preparam maioneza. Castraveciorii acri se taie cubulete foarte mici, se storc bine de zeama, se taie marunt si albusul, la fel si verdeata. Se amesteca maioneza cu mustarul, cu castraveciorii, cu albusul maruntit, cu verdeata, se subtiaza sosul cu putina supa in care a fiert limba si potrivim de sare.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

3.Dam sosul la rece si ne ocupam de limba fiarta care trebuie curatata de pielita de deasupra cat este fierbinte si apoi o taiem fasii sau feliute care se vor praji pe ambele parti in o picatura de ulei de masline,apoi se vor acoperi cu sos din abundenta. La acest preparat delicios se pot servi rondele de cartofi fierti in coaja, curatati, raciti si apoi feliati. Este un preparat delicios care merita incercat!
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?