Timp de preparare: circa 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 700 g limba de porc,
- 3-4 castraveciori acri,
- 3 linguri mustar clasic (sau cu hrean),
- un ou fiert,
- un galbenus crud,
- sare,
- ulei,
- piper boabe,
- foi de dafin,
- un strop de ulei de masline,
- condimente,
- cateva fire de marar sau patrunjel verde
Mod de preparare:
1.Limba bine spalata,se pune la fiert in apa cu sare, cu cateva boabe de piper negru si 2-3 foi de dafin.2.Intre timp fierbem oul tare si din galbenusul fiert si unul crud,cu cca 100 ml ulei si un praf de sare preparam maioneza. Castraveciorii acri se taie cubulete foarte mici, se storc bine de zeama, se taie marunt si albusul, la fel si verdeata. Se amesteca maioneza cu mustarul, cu castraveciorii, cu albusul maruntit, cu verdeata, se subtiaza sosul cu putina supa in care a fiert limba si potrivim de sare.
3.Dam sosul la rece si ne ocupam de limba fiarta care trebuie curatata de pielita de deasupra cat este fierbinte si apoi o taiem fasii sau feliute care se vor praji pe ambele parti in o picatura de ulei de masline,apoi se vor acoperi cu sos din abundenta. La acest preparat delicios se pot servi rondele de cartofi fierti in coaja, curatati, raciti si apoi feliati. Este un preparat delicios care merita incercat!

Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile
”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡