Timp de preparare: 1h 30min - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- sare,
- piper,
- cimbru,
- rozmarin,
- boia,
- usturoi,
- dafin
- carne de miel
- pulpa de purcel
- vin
- ulei
Se transeaza iedul in bucati:coaste,pulpe si o felie groasa de pulpa de purcel c-am 2-2,5 kg. Se face un pat de codimente pentru fiecare carne.la pat se foloseste vin si ulei.se tine carnea 24h minim in acest pat.Se impachedeaza fiecare bucata in folie si se pune pe gratarul incins 45min dupa care se scoate folia si se mai prajeste inca 45 min pe o parte si pe alta la jar moderat. Se serveste calda sau rece cu salate de care va place.
O reteta propusa de: Mihai Dan (pilot1974)
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?