12:08, 25 August 2010 publicat în Retete culinare

Gratar din carne lasata la macerat

Timp de preparare: 1h 30min - ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • boia,
  • usturoi,
  • dafin
  • carne de miel
  • pulpa de purcel
  • vin
  • ulei

Mod de preparare:
Se transeaza iedul in bucati:coaste,pulpe si o felie groasa de pulpa de purcel c-am 2-2,5 kg. Se face un pat de codimente pentru fiecare carne.la pat se foloseste vin si ulei.se tine carnea 24h minim in acest pat.Se impachedeaza fiecare bucata in folie si se pune pe gratarul incins 45min dupa care se scoate folia si se mai prajeste inca 45 min pe o parte si pe alta la jar moderat. Se serveste calda sau rece cu salate de care va place.


O reteta propusa de: Mihai Dan (pilot1974)

Citeste si:
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie
 Cum alegi vinul potrivit...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri