Timp de preparare: 1h 30min - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- sare,
- piper,
- cimbru,
- rozmarin,
- boia,
- usturoi,
- dafin
- carne de miel
- pulpa de purcel
- vin
- ulei
Se transeaza iedul in bucati:coaste,pulpe si o felie groasa de pulpa de purcel c-am 2-2,5 kg. Se face un pat de codimente pentru fiecare carne.la pat se foloseste vin si ulei.se tine carnea 24h minim in acest pat.Se impachedeaza fiecare bucata in folie si se pune pe gratarul incins 45min dupa care se scoate folia si se mai prajeste inca 45 min pe o parte si pe alta la jar moderat. Se serveste calda sau rece cu salate de care va place.
O reteta propusa de: Mihai Dan (pilot1974)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă