Timp de preparare: 1h 30min - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- sare,
- piper,
- cimbru,
- rozmarin,
- boia,
- usturoi,
- dafin
- carne de miel
- pulpa de purcel
- vin
- ulei
Se transeaza iedul in bucati:coaste,pulpe si o felie groasa de pulpa de purcel c-am 2-2,5 kg. Se face un pat de codimente pentru fiecare carne.la pat se foloseste vin si ulei.se tine carnea 24h minim in acest pat.Se impachedeaza fiecare bucata in folie si se pune pe gratarul incins 45min dupa care se scoate folia si se mai prajeste inca 45 min pe o parte si pe alta la jar moderat. Se serveste calda sau rece cu salate de care va place.
O reteta propusa de: Mihai Dan (pilot1974)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie