Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250ml cafea
- 20 piscoturi
- praf de crema tiramisu
- 200ml lapte
- cacao
Se insiropeaza piscoturile in cafea si se pun intr-o caserola, sub forma unui blat, dupa care se adauga crema de tiramisu preparata deja dupa modul de preparare inscris pe ambalaj impreuna cu laptele, se mai adauga inca un strat de piscoturi insiropate si crema de tiramisu, iar la final se presara cacao pudra deasupra. Pofta buna!
O reteta propusa de: monica (garbo017472)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?