Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250ml cafea
- 20 piscoturi
- praf de crema tiramisu
- 200ml lapte
- cacao
Se insiropeaza piscoturile in cafea si se pun intr-o caserola, sub forma unui blat, dupa care se adauga crema de tiramisu preparata deja dupa modul de preparare inscris pe ambalaj impreuna cu laptele, se mai adauga inca un strat de piscoturi insiropate si crema de tiramisu, iar la final se presara cacao pudra deasupra. Pofta buna!
O reteta propusa de: monica (garbo017472)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”