Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 cutie compot de ananas,
- 240 gr unt,
- 450 gr zahar tos,
- 125 ml lapte,
- esenta de vanilie,
- 1 praf de copt,
- 2 oua mari,
- 280 gr faina,
- un praf de sare,
- ulei pentru uns tava.
Mod de preparare:
Scorțișoara adevărată vs Scorțișoara falsă: de la diferențe la...

Se bate untul ramas pana devine pufos, se adaga zaharul, ouale batute in prealabil cu esenta de vanilie, amestecand continuu. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Cand aluatul s-a omogenizat pe deplin se toarna peste feliile de ananas intinzandu-l uniform. Se da la cuptor pentru 35 40 minute. Se lasa sa se raceasca 5-10 minute si apoi se rastoarna.
O reteta propusa de: goian livia (goian_livia)
Călătorie gastronomică: Cele mai iubite deserturi și prăjituri...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?