Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Somon afumat 200 de grame
- 450 de grame urzici(proaspete sau congelate)
- 5 oua
- 200g crema de branza cu verdeata
- sare
Mod de preparare:
Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
Urzicile se spala , se pun la scurs si se maruntesc la blender.. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute si urzicile maruntite. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate se intinde crema de branza pe toata suprafata foii.Se intinde un strat uniform de somon afumat.Se ruleaza. Se lasa 2 ore in frigider.Se taie felii.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)Citeste si:
Obiceiuri alimentare pentru un stil de viață echilibrat de Sărbători
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie