Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Somon afumat 200 de grame
- 450 de grame urzici(proaspete sau congelate)
- 5 oua
- 200g crema de branza cu verdeata
- sare
Mod de preparare:
Urzicile se spala , se pun la scurs si se maruntesc la blender.. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute si urzicile maruntite. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate se intinde crema de branza pe toata suprafata foii.Se intinde un strat uniform de somon afumat.Se ruleaza. Se lasa 2 ore in frigider.Se taie felii.Pofta mare!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana