Rulada de urzici umpluta cu peste

12:08, 18 August 2010 publicat în Retete culinare

Un aperitiv delicios perfect pentru mese festive!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • Somon afumat 200 de grame
  • 450 de grame urzici(proaspete sau congelate)
  • 5 oua
  • 200g crema de branza cu verdeata
  • sare

Mod de preparare:

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...
Urzicile se spala , se pun la scurs si se maruntesc la blender.. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute si urzicile maruntite. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate se intinde crema de branza pe toata suprafata foii.Se intinde un strat uniform de somon afumat.Se ruleaza. Se lasa 2 ore in frigider.Se taie felii.
Pofta mare!



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
Obiceiuri alimentare pentru un stil de viață echilibrat de Sărbători
Obiceiuri alimentare pentru...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri