Un aperitiv delicios perfect pentru mese festive!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • Somon afumat 200 de grame
  • 450 de grame urzici(proaspete sau congelate)
  • 5 oua
  • 200g crema de branza cu verdeata
  • sare

Mod de preparare:

Urzicile se spala , se pun la scurs si se maruntesc la blender.. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute si urzicile maruntite. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate se intinde crema de branza pe toata suprafata foii.Se intinde un strat uniform de somon afumat.Se ruleaza. Se lasa 2 ore in frigider.Se taie felii.
Pofta mare!



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri