Este ideala si racoroasa in zilele toride de vara cand nu iti mai arde de mancare gatita.
Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 cartofi medii fierti
- 3 ardei grasi (de culori diferite)
- 1 borcan de castraveti acri
- 3 morcovi cruzi
- 4 oua fierte,
- 1 ceapa
- 100 gr masline negre
- 3 lamai
Mod de preparare:
Se taie cartofii in cuburi mari, se taie ardeiul julien, la fel si morcovul (merge foarte bine pe razatoarea Vorner) si ceapa. Se taie si ouale in felii subtiri si apoi se taie si castravetii acri in rondele. Se adauga si maslinele. Se pune totul intr-un caston mare, se adauga sare si se amesteca bine. Apoi se acreste cu zeama de la lamai dupa preferinta.
Zeama de lamaie pastreaza legumelemai proaspete pentru mai multa vreme de aceea o prefer otetului.
Gata salata. Se poate servi oricum (si direct din frigider, simpla sau ca garnitura pentru alte mancaruri.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară