Este ideala si racoroasa in zilele toride de vara cand nu iti mai arde de mancare gatita.
Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 cartofi medii fierti
- 3 ardei grasi (de culori diferite)
- 1 borcan de castraveti acri
- 3 morcovi cruzi
- 4 oua fierte,
- 1 ceapa
- 100 gr masline negre
- 3 lamai
Mod de preparare:
Se taie cartofii in cuburi mari, se taie ardeiul julien, la fel si morcovul (merge foarte bine pe razatoarea Vorner) si ceapa. Se taie si ouale in felii subtiri si apoi se taie si castravetii acri in rondele. Se adauga si maslinele. Se pune totul intr-un caston mare, se adauga sare si se amesteca bine. Apoi se acreste cu zeama de la lamai dupa preferinta.
Zeama de lamaie pastreaza legumelemai proaspete pentru mai multa vreme de aceea o prefer otetului.
Gata salata. Se poate servi oricum (si direct din frigider, simpla sau ca garnitura pentru alte mancaruri.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?