Este ideala si racoroasa in zilele toride de vara cand nu iti mai arde de mancare gatita.
Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 cartofi medii fierti
- 3 ardei grasi (de culori diferite)
- 1 borcan de castraveti acri
- 3 morcovi cruzi
- 4 oua fierte,
- 1 ceapa
- 100 gr masline negre
- 3 lamai
Mod de preparare:
Se taie cartofii in cuburi mari, se taie ardeiul julien, la fel si morcovul (merge foarte bine pe razatoarea Vorner) si ceapa. Se taie si ouale in felii subtiri si apoi se taie si castravetii acri in rondele. Se adauga si maslinele. Se pune totul intr-un caston mare, se adauga sare si se amesteca bine. Apoi se acreste cu zeama de la lamai dupa preferinta.
Zeama de lamaie pastreaza legumelemai proaspete pentru mai multa vreme de aceea o prefer otetului.
Gata salata. Se poate servi oricum (si direct din frigider, simpla sau ca garnitura pentru alte mancaruri.
O reteta propusa de: Ioana Bolintis (eutu47)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor