Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1l Lapte
- 4 Oua
- 400 gr Zahar
- 2 linguri faina
- esenta
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar, se adauga faina si laptele, apoi se pune pe foc pana da in clocot, amestecandu-se continuu.Albusurile se bat cu 200 gr zahar,pana se face o bezea.
Cand s-a racit prima compozitie se adauga albusurile si se baga la congelator.
O reteta propusa de: Oana Mihalcea (strunfulik)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară