Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1l Lapte
- 4 Oua
- 400 gr Zahar
- 2 linguri faina
- esenta
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar, se adauga faina si laptele, apoi se pune pe foc pana da in clocot, amestecandu-se continuu.Albusurile se bat cu 200 gr zahar,pana se face o bezea.
Cand s-a racit prima compozitie se adauga albusurile si se baga la congelator.
O reteta propusa de: Oana Mihalcea (strunfulik)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă