Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1l Lapte
- 4 Oua
- 400 gr Zahar
- 2 linguri faina
- esenta
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar, se adauga faina si laptele, apoi se pune pe foc pana da in clocot, amestecandu-se continuu.Albusurile se bat cu 200 gr zahar,pana se face o bezea.
Cand s-a racit prima compozitie se adauga albusurile si se baga la congelator.
O reteta propusa de: Oana Mihalcea (strunfulik)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana