Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat
- Unt 60g
- Smantana 3 linguri
- Zahar 200 de g
- Vanilie 1 pachetel
- 2 oua
- Praf de copt 1 lingurita si jumatate
- 500 g faina
Crema
- Lapte condensat 1 cutie
- 200 g unt
- 50 g nuci macinate
Pentru glazura
- Colorant portocaliu si rosu
Mod de preparare:
Mixam ouale cu zaharul si untul topit. Adaugam vanilia, smantana, faina si praful de copt. Din aluat facem bilute. Fiecare biluta o taiem in doua, o turtum si o intindem. Le asezam in tava. Le coacem 15 minute la 180 grade.In loc de coloranti putem folosi suc de morcov sau sfecla.Se umplu cu crema preferarata.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!