Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat
- Unt 60g
- Smantana 3 linguri
- Zahar 200 de g
- Vanilie 1 pachetel
- 2 oua
- Praf de copt 1 lingurita si jumatate
- 500 g faina
Crema
- Lapte condensat 1 cutie
- 200 g unt
- 50 g nuci macinate
Pentru glazura
- Colorant portocaliu si rosu
Mod de preparare:
Mixam ouale cu zaharul si untul topit. Adaugam vanilia, smantana, faina si praful de copt. Din aluat facem bilute. Fiecare biluta o taiem in doua, o turtum si o intindem. Le asezam in tava. Le coacem 15 minute la 180 grade.In loc de coloranti putem folosi suc de morcov sau sfecla.Se umplu cu crema preferarata.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară