Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 1 pahar zahar margaritar
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 pahar chefir
- 2 pahare faina
- 1 lingura cacao
- Un praf de sare
- rom
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele fara cacao. Compozitia rezultata se imparte in doua.Intr-una din parti se pune cacao si se amesteca. Se pune aluatul in doua boluri.Cu ajutorul unui polonic incepem din centru sa desenam cercuri din aluat: Prima data punem aluat inchis apoi se toarna aluat alb,apoi aluat negru. Alternam aluaturile pana le terminam. Se coace intr-o forma rotunda 30 de minute la 180 de grade.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Incearca si aceasta reteta de pandispan
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă