Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 1 pahar zahar margaritar
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 pahar chefir
- 2 pahare faina
- 1 lingura cacao
- Un praf de sare
- rom
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele fara cacao. Compozitia rezultata se imparte in doua.Intr-una din parti se pune cacao si se amesteca. Se pune aluatul in doua boluri.Cu ajutorul unui polonic incepem din centru sa desenam cercuri din aluat: Prima data punem aluat inchis apoi se toarna aluat alb,apoi aluat negru. Alternam aluaturile pana le terminam. Se coace intr-o forma rotunda 30 de minute la 180 de grade.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Incearca si aceasta reteta de pandispan
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară