Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g unt
- 230 g faina
- 2 oua
- 1 pachetel praf de copt
- Coaja de la o lamaie
- Miere de albine
- Nuca de cocos colorata
Mod de preparare:
Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga galbenusurile si se continua mixarea. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga peste compozitie. De asemena adaugam faina, coaja de lamaie, praful de copt si omogenizam.Aluatul se lasa 30 de minute in frigider. Apoi se intinde intr-o foaie subtire, se taie cercuri cu ajutorul unui pahar. Decupam cate doua gauri imitand gaurile nastureilor. Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt. Se coc 10 minute la 180 grade. Cand sunt gata ii ungem cu miere si ii decoram cu nuca de cocos.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)Citeste si:
Pan Food lanseaza napolitanele spirala cu gust de copilarie
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?