Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g unt
- 230 g faina
- 2 oua
- 1 pachetel praf de copt
- Coaja de la o lamaie
- Miere de albine
- Nuca de cocos colorata
Mod de preparare:
Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga galbenusurile si se continua mixarea. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga peste compozitie. De asemena adaugam faina, coaja de lamaie, praful de copt si omogenizam.Aluatul se lasa 30 de minute in frigider. Apoi se intinde intr-o foaie subtire, se taie cercuri cu ajutorul unui pahar. Decupam cate doua gauri imitand gaurile nastureilor. Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt. Se coc 10 minute la 180 grade. Cand sunt gata ii ungem cu miere si ii decoram cu nuca de cocos.O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare