IN ACEST ARTICOL:
Un dulce vesel, rapid si usor!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 230 g faina
  • 2 oua
  • 1 pachetel praf de copt
  • Coaja de la o lamaie
  • Miere de albine
  • Nuca de cocos colorata

Mod de preparare:

Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga galbenusurile si se continua mixarea. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga peste compozitie. De asemena adaugam faina, coaja de lamaie, praful de copt si omogenizam.Aluatul se lasa 30 de minute in frigider. Apoi se intinde intr-o foaie subtire, se taie cercuri cu ajutorul unui pahar. Decupam cate doua gauri imitand gaurile nastureilor. Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt. Se coc 10 minute la 180 grade. Cand sunt gata ii ungem cu miere si ii decoram cu nuca de cocos.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri