Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g biscuiti fragezi
- 125 g unt
- 250 g crema de ciocolata Finetti
- esenta vanilie sau rom
- 400 g iaurt gras
- 150 g zahar pudra vanilat
- un plic de gelatina
- 800 g capsuni
Mod de preparare:
Biscuitii se maruntesc fin prin masina de tocat sau robot, apoi se amesteca bine cu untul topit amestecat cu ciocolata si esenta. Se pune o folie de celofan intr-o forma mai inalta si turnam amestecul de biscuiti, presand usor, pana tasam toata suprafata, apoi punem deasupra capsuni intregi.
Se mixeaza iaurtul cu zaharul pudra vanilat apoi turnam in fir subtire, gelatina pe care am dizolvat-o in apa rece apoi am topit-o la bain -marie. Acest amestec se toarna peste capsunile din forma, se lasa cam 10 minute la frigider apoi se decoreaza cu feliute subtiri de capsuni, infipte usor in crema. Se da la rece aproxim. 2-3 ore. Un deliciu!!!!
Cele mai mari greseli de alimentatie pe care le fac romanii in...

O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)
3 prajituri de Craciun

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?