O reteta MINUNATA pentru cine adora fructele de mare. O senzationala combinatie de arome si culori.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • paste colorate( eu am folosit verde, rosu, negru si galben)
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1/2 lingurita suc de lamaie,
  • 25 -50ml vin alb,
  • 5-6 creveti,
  • 400 grame scoici ,
  • cateva tomate,
  • cativa catei de usturoi,
  • 2 fire ceapa verde
  • o lingurita de patrunjel maruntit,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc.

Mod de preparare:

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco

Punem pastele la fiert in apa cu sare si ne apucam de sos.

Punem la calit ceapa verde tocata marunt cu usturoiul, putina sare si o lingura ulei de masline si lasam totul la foc mic. Dupa ce s-a facut ceapa, adaugam rosiile tocate marunt si inabusim.
Separat, curatam scoicile si clatim crevetii - scoicile trebuie lasate in apa cu sare minim 30 de minute inainte de a fi pregatite.

Citeste si:
Poftele in sarcina – cand si de ce apar
Poftele in sarcina – cand si...

Adaugam crevetii peste sos si o jumatate de lingurita de suc de lamaie, vinul alb, acopeim si lasam la fiert aproximativ 5-10 minute, dupa care adaugam si scoicile si mai lasam pe foc cateva minute pana se desfac. Se potriveste de sare si piper, se pune busuiocul si se adauga pastele colorate.
Se amesteca pentru a-si imprumuta aromele si se servesc calde.

SUNT UN DELICIU!!!!!!



O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri