Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- paste colorate( eu am folosit verde, rosu, negru si galben)
- 2 linguri ulei de masline,
- 1/2 lingurita suc de lamaie,
- 25 -50ml vin alb,
- 5-6 creveti,
- 400 grame scoici ,
- cateva tomate,
- cativa catei de usturoi,
- 2 fire ceapa verde
- o lingurita de patrunjel maruntit,
- sare,
- piper,
- busuioc.
Mod de preparare:
Punem pastele la fiert in apa cu sare si ne apucam de sos.
Punem la calit ceapa verde tocata marunt cu usturoiul, putina sare si o lingura ulei de masline si lasam totul la foc mic. Dupa ce s-a facut ceapa, adaugam rosiile tocate marunt si inabusim.Separat, curatam scoicile si clatim crevetii - scoicile trebuie lasate in apa cu sare minim 30 de minute inainte de a fi pregatite.
Adaugam crevetii peste sos si o jumatate de lingurita de suc de lamaie, vinul alb, acopeim si lasam la fiert aproximativ 5-10 minute, dupa care adaugam si scoicile si mai lasam pe foc cateva minute pana se desfac. Se potriveste de sare si piper, se pune busuiocul si se adauga pastele colorate.
Se amesteca pentru a-si imprumuta aromele si se servesc calde.
SUNT UN DELICIU!!!!!!
O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară