Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 55 g unt
- 2 oua
- 100 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 55 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 285 ml lapte
- Coaja de la lamaie
- Sucul de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron amestecam untul(la temperatura camerei) cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adaugam galbenusurile si omogenizam. Punem si faina amestecata cu praful de copt. Dupa omogenizare adaugam laptele si sucul de lamaie. Amestecam bine. Mixam albusurile spuma si le adaugam in compozitie. Captusim o tava cu hartie de copt si turnam aluatul. Tava cu aluat o asezam intr-o tava mai mare in care am pus apa. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade,30 de minute. Dupa coacere se lasa sa se raceasca bine.O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!