Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 55 g unt
- 2 oua
- 100 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 55 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 285 ml lapte
- Coaja de la lamaie
- Sucul de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron amestecam untul(la temperatura camerei) cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adaugam galbenusurile si omogenizam. Punem si faina amestecata cu praful de copt. Dupa omogenizare adaugam laptele si sucul de lamaie. Amestecam bine. Mixam albusurile spuma si le adaugam in compozitie. Captusim o tava cu hartie de copt si turnam aluatul. Tava cu aluat o asezam intr-o tava mai mare in care am pus apa. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade,30 de minute. Dupa coacere se lasa sa se raceasca bine.O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”